Zoveel vragen

Zoveel vragen is een nummer dat ik geschreven heb naar aanleiding van de aanslagen in Brussel 22 maart 2016. Het was een zonnige dag, maar dat voelde duidelijk niet zo…

Het nummer verspreide zich binnen 2 dagen via Facebook razendsnel. Het werd ruim 550 keer gedeeld en vele malen meer bekeken. Één reactie viel me op en triggerde mij… ‘Jammer dat het nummer alleen in het Nederlands is, het zou mooi zijn dit in meerdere vertalingen te hebben’. Dit bracht mij gelijk op ideeën. Na een aantal berichten zag ik het al voor me: Meerdere vertalingen, waaronder Frans, Engels en Duits. Toen ik dat melde via Facebook, meldden meerdere muzikanten en tekstschrijvers zich aan, het project ‘Zoveel Vragen’ werd een feit.

Nu ik dit schrijf zijn we iets meer dan 3 weken bezig. ik heb nu een Franse, een Limburgse, een Portugese en een Engelse vertaling opgenomen. Er komt een Friese, een Zwitserse en een Duitse sowieso bij, de Marokkaanse hoop ik heel binnenkort binnen te krijgen. Een project dat veel tijd kost, maar zoveel energie en positiviteit geeft dat ik er gewoon blij van word!

De download link naar de MP3’s :
MP3’s for download (completely free 🙂 )

http://www.troubadour.hansvanderwerf.com/download/Zoveel vragen versies.zip

Hieronder de links naar de YouTube versies en de Facebook versie die ik heb:


Facebook: